Specials / Projecten

De naam Brinkman Special Products is 20 jaar geleden niet zomaar gekozen. “Special Products” staat voor maatwerk. En maatwerk hebben we de afgelopen jaren geleverd aan onze klanten!

Vanaf de tekentafel tot aan het eindproduct: of het nou een enkel stuk is of serieproductie, wij maken het voor u. En wij denken met u mee! Zo proberen wij als partners de beste oplossingen te bieden voor de vraagstukken die op ons afkomen. Onze enthousiaste en vakkundige medewerkers staan garant voor de beste kwaliteit en de hoogste servicegraad. En dat weten onze klanten al heel lang te waarderen.

De afgelopen jaren hebben we de nodige projecten succesvol mogen afronden. Regelmatig voor bekende (grote) bedrijven, bijvoorbeeld binnen de retail branche of voor kantoren binnen bank- en verzekeringswezen. En ook vooruitkijkend, staan er weer mooie en uitdagende projecten op stapel. En daar zijn we best trots op!

Wilt u meer weten over onze werkwijze, onze deskundigheid, onze visie op samenwerking? Neem gerust (vrijblijvend) telefonisch contact met ons op of mail ons. Wij zijn u graag van dienst!

Maak hier uw keuze:

Brinkman Special Products maatwerk